La veu d'Alginet

L’Alginet no millora a Dènia

11/12/2018
Per Jose M. Ramón, Fotografies Alfonso Saldaña
Actualitat
Compartir:

Jornada 15.- CD DÈNIA 2 vs UD ALGINET 0.

Està clar que després d’uns resultats dolents, visitar Dènia no era el millor panorama per a l’Alginet ja que els alacantins aspiren com tots els anys a l’ascens i és un equip molt complicat.

L’Alginet va oferir un partit molt seriós i va plantar cara als de la Marina, però dos gols a les acaballes del partit deixaren els punts a Dènia i a l’Alginet molt lluny del cap de la classificació.

Com deia, el partit va ser molt igualat, i d’entrada, els dos equips es respectaven molt, més pendents de no cometre errades que d’anar a buscar el gol, i així és previsible que la primera part fora una batalla continua al centre del camp per a controlar el joc i el ritme, però cap dels dos equips van aconseguir aplegar amb claredat a l’àrea rival. Així que l’empat sense gols era el resultat lògic i just.

A la represa es va animar un poc el partit, i els dos equips eixiren amb l’idea d’arriscar un poc més, conscients de que avançar-se al marcador anava a ser important. Però passats uns primers minuts, els groguets aconseguiren dominar el centre del camp i començaren a tancar a l’Alginet al camp propi.

L’equip de Julio Antolín començava a donar per bo l’empat i es defensava amb rigor i serietat, però al minut 70 este plantejament conservador es trencava quan el Dènia aconseguia avançar-se al marcador gràcies a una rematada des de la frontal que entrava pegada a la soca del pal.

Amb este gol es canviaven els papers, els locals tenien la feina feta i deixaven tota la iniciativa als blavets, conscients de la necessitat de l’Alginet de sumar punts. I així va ser, l’entrenador riberenc feia canvis per a dotar a l’equip d’un major caràcter ofensiu, però l’Alginet no va tindre temps de tornar a entrar al partit perquè 7 minuts més tard el Dènia aconseguia un altre gol que sentenciava l’encontre.

Amb esta nova derrota, l’Alginet continua a la zona mitja de la taula amb 21 punts, i cada cop més lluny dels equips de dalt. La propera setmana visitarà l’Ermita un altre dels equips amb aspiracions d’ascens, el Xàbia.

Han jugat per la UD Alginet: Edu, Aguado, Guille, Tali, Caseta, Marí, Cristian, Osca, Prieto, Chicle i Carlo Ferraro. També han participat Micó, Juan, Diego i Borja.

Compartir:
Comentarios

LA VEU D ALGINET utiliza una herramienta de facebook para los comentarios, y no se hace responsable de las opiniones expresadas.

Galería

Haz click sobre la imagen para ampliarla

Última edició

L'Oratge a Alginet

Promociones

Síguenos

Facebook
Esta página utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y así facilitar tu navegación. Si continúas navegando, sin modificar la configuración, consideramos que aceptas su uso. Puedes modificar la configuración en cualquier momento.
Aceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament en el teu correu la nostra publicació cada vegada que llancem una nova edició
Nom
Mail
Idioma de subscripció
  • castellano
Accepte les condicions indicades ací
Rellena los datos para registrarte. Los marcados con * son obligatorios
Email*
Contraseña*
Repetir contraseña*
Acepto los términos y condiciones descritas aquí
Rellena los datos para registrarte. Los marcados con * son obligatorios
Usuario*
Contraseña*
Indica tu usuario para que podamos enviarte una contraseña nueva.
Usuario*
¿Seguro que quieres cerrar tu sesión?
Cambio de contraseña del usuario
Antigua contraseña*
Nueva contraseña*
Repetir nueva contraseña*

Debes estar registrado para:

  • Comentar mensajes y responder a otros usuarios.
  • Descargárte la documentación que subimos.
  • Y muchas más funciones que iremos incorporando...
  • Entrar
  • Crear cuenta
CERRAR
Buscar noticias
Palabras
Sólo se considerarán palabras de 3 o más letras.
Dónde
Título
Subtítulo
Resumen
Texto
Selecciona las partes de la noticia donde recuerdas que están las palabras a buscar.
Fecha de publicación
Desde:
Hasta:
Indica las fechas aproximadas de publicación de las noticias que estás buscando.
Resultados