La veu d'Alginet

Empat que no val per a rés i inestabilitat esportiva per la dimissió de Julio Antolin

17/12/2018
Per Jose M. Ramón, Fotografies Alfonso Saldaña
Actualitat
Compartir:

L'entrenador va dimitir el divendres

Jornada 16.- UD ALGINET 1 vs CD XÀBIA 1.

La noticia de la dimissió de Julio Antolín com a entrenador de l’Alginet i com a director esportiu del club uns dies abans de l’important partit front al Xàbia ha pillat a peu canviat a l’afició blaveta que no esperava un canvi d’entrenador malgrat els dolents resultats de les darreres jornades.

L’ex-entrenador blavet no ha volgut fer declaracions als mitjans de comunicació, així que el motiu d’esta inesperada dimissió queda obert a l’especulació i la rumorologia, encara que sembla que la relació entre el tècnic i els jugadors no passava per bons moments. El que queda clar és que el projecte que iniciava Julio Antolín l’estiu passat ha anat per mal camí i ha acabat de mala manera.

Els responsables del club busquen ara un entrenador que es puga fer càrrec del primer equip i tracte de millorar la situació esportiva.

Respecte al partit d’ahir, l’equip va estar dirigit pel preparador físic Ricart Micó, i encara que es va poder empatar amb un home menys davant d’un bon equip, com és el Xàbia, la veritat és que l’empat no canvia la situació de l’Alginet, que continua a la zona còmoda de la classificació, però lluny dels llocs alts de la taula.

El partit va tindre poca història i poc de futbol, i a més, va estar marcat pel fort vent que perjudicava l’espectacle. Així, els primers 45 minuts tingueren poca cosa, un parell d’ocasions per als locals i altres tantes per als visitants.

La segona part tampoc va ser rés de l’altre món, però a falta de futbol, va tindre més emoció. Al minut 64 s’avançaren els visitants, i per a més desgràcia dels blavets, 5 minuts més tard era expulsat el capità Caseta per doble amonestació.

Així i tot i quan pintaven bastos, l’Alginet tirà d’orgull per a empatar el partit al minut 73 gràcies a un gol de Borja Borredà. Els darrers minuts ens va oferir un partit trencat, on tots dos equips van disposar d’ocasions per a guanyar-lo, però al final el marcador no es va moure.

Després d’este empat, l’Alginet suma 22 punts i acomiadarà l’any visitant al Racing Rafelcofer, un dels equips més fluixos de la categoria. Esperem que un bon resultat en este partit i les festes nadalenques tranquil·litzen les coses al club.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Micó, Osca, Aguado, Veses, Chicle, Ferran, Caseta, David Marí, Borredà i Tali. I també han participat Chechu, Pastor i Carlo Ferraro.

Compartir:
Comentarios

LA VEU D ALGINET utiliza una herramienta de facebook para los comentarios, y no se hace responsable de las opiniones expresadas.

Galería

Haz click sobre la imagen para ampliarla

Última edició

L'Oratge a Alginet

Promociones

Síguenos

Facebook
Esta página utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y así facilitar tu navegación. Si continúas navegando, sin modificar la configuración, consideramos que aceptas su uso. Puedes modificar la configuración en cualquier momento.
Aceptar
Amb aquesta subscripció rebràs gratuïtament en el teu correu la nostra publicació cada vegada que llancem una nova edició
Nom
Mail
Idioma de subscripció
  • castellano
Accepte les condicions indicades ací
Rellena los datos para registrarte. Los marcados con * son obligatorios
Email*
Contraseña*
Repetir contraseña*
Acepto los términos y condiciones descritas aquí
Rellena los datos para registrarte. Los marcados con * son obligatorios
Usuario*
Contraseña*
Indica tu usuario para que podamos enviarte una contraseña nueva.
Usuario*
¿Seguro que quieres cerrar tu sesión?
Cambio de contraseña del usuario
Antigua contraseña*
Nueva contraseña*
Repetir nueva contraseña*

Debes estar registrado para:

  • Comentar mensajes y responder a otros usuarios.
  • Descargárte la documentación que subimos.
  • Y muchas más funciones que iremos incorporando...
  • Entrar
  • Crear cuenta
CERRAR
Buscar noticias
Palabras
Sólo se considerarán palabras de 3 o más letras.
Dónde
Título
Subtítulo
Resumen
Texto
Selecciona las partes de la noticia donde recuerdas que están las palabras a buscar.
Fecha de publicación
Desde:
Hasta:
Indica las fechas aproximadas de publicación de las noticias que estás buscando.
Resultados